Top

De maot waor aj van opan kunt aj wat in of met Iran wilt Persian Bridges

Wij bint bliede daj Persian Bridges bezuukt. Welkom!

PERSIAN BRIDGES

Hej der wal ies stil bij staon dat het moderne Iran, het olde Perzië, veul meer is dan waj lichtkans dachten? Je vekaansie vieren in dit laand of zaken doen met bedrieven oet Iran is meugelijk en niet stoer.

Woj op vekaansie in het prachtige, olde, mystieke Perzië? Wij kent de allermooiste plekken en helpt je geern bij het vinden van de beste en mooiste accommodaties.

Persian Bridges regelt de boel veur je en nimt je an de haand met deur het prachtige Iran. Wij regelt de contacten en ok de kleine dinkies veur je, daj je daor niet drok over maken huuft.

Wat kan Persian Bridges voor u doen?

Over Iran

 

De wereld wordt aal kleiner en daormet wordt het aal makkelker um zaken te doen met nog vrij onbekende landen of um daor op vekaansie hen te gaon! Het moderne Iran is dan ok dichterbij as daj lichtkans denkt. Ontdek wat het laand je te bieden hef. Persian Bridges helpt je geern as het giet um zaken doen in Iran of aj der op vekaansie hen wilt.

De naam Perzië hef verbaand met het Griekse woord Persis – ofleid van Pars – en dat is het diel van het laand waor 2.500 jaor leden de olde keuningen van Iran vort kwamen.

Agentschap

 

Nederlanders staot der al honderden jaoren um bekend dat ze slim avintuurlijk bint. Dat bint ze binnen Europa maor ok boeten de landsgrenzen kuj undernemende Nederlanders vinden. Iran is een betrouwbare zakenpartner, waor aj hiel best zaken met doen kunt. Persian Bridges kan hierbij veul veur je doen. Wij kunt je helpen um de juuste contacten te leggen en wij geeft je geern raod over de (zakelijke) gewoontes in Iran. Oeze kennis van de taol en van het laand bint dan bie

Zaken doen

 

Persian Bridges wet zo’n beetie alles van de taol en van de Perzische gebroeken. Je kunt oes vraogen um as tolk op te treden, maor ok het vertaolen van teksten zoas folders en brochures is gien enkel prebleem veur oes.

Ook de Persian-Bridges nieuwsbrief ontvangen?

We versturen je leuke en relevante informatie over onze reizen!

Reizen met Persian Bridges

Oj nou op zakenreis naor Iran wilt, der op vekaansie hen gaot of die beide dinger combineren wilt: Persian Bridges regelt alles veur je, tot en met de kleinste dinger. Je huuft je dus nargens drok over te maken en allén maor gangs te weden met datgene waor aj veur naor Iran gaon bint. Je vekaansie of je zakenreis wordt zo een ervaring um nooit te vergeten.

EEN GOEIE KENNIS EN VEURBEREIDING

Investeren en zaken doen vraogt um een goeie veurbereiding en kennis van de gewoontes en gebroeken. Met de juuste veurbereiding en gedegen kennis kuj op een betrouwbare manier zaken doen. Persian Bridges helpt je geern.

Google Customer reviews

Verified
Onvergetelijke reis van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De reisbegeleiding is fantastisch zowel organisatorisch als inhoudelijk.
lambert zwiers
lambert zwiers
2020-01-29
Verified
Een prachtige reis beleefd met Persian Bridges naar Iran. Wat een prachtig land met fijne, hartelijke mensen. Van het begin tot het eind van de reis was alles perfect geregeld! Iliyas, als reisleider, is een fantastische gastheer en organisator. Deze reis met deze organisatie is zeker aan te bevelen. De reis was voor ons een hoogtepunt! Overal kregen we duidelijke uitleg. Veel steden bezocht en archeologische vondsten gezien. Een reis om nooit te vergeten! Wim en Agnes.
AGNES DEIMAN - HARDERS
AGNES DEIMAN - HARDERS
2020-01-23
Verified
Januari 2020 zal altijd in mijn herinnering vooraan blijven! Iran is een geweldig mooi land en de inwoners zijn ontzettend gastvrij. Maar daarnaast was de reis tot in de puntjes verzorgd. Goede hotels, goed eten, mooie bezienswaardigheden.... wat een cultuur en geschiedenis bevat Iran. Hadden we vragen of tegenslagen.... er werd direct op gereageerd door Iliyas. Hij had overal een oplossing voor. Deze reis was een warm bad, georganiseerd door mooie mensen die weten wat ze doen.
Toos Martens
Toos Martens
2020-01-22
Verified
Een rondreis naar Iran met Persian- Bridges is een aanrader. Zeer deskundige en betrokken begeleiding Wij hebben van onze reis genoten en kunnen het iedereen aanbevelen !!! Johan en Angela
Angela Barenkamp
Angela Barenkamp
2020-01-22
Verified
Net terug van de Iranreis met Persian Bridges.#zeer goede leiding # mooi land #erge aardige en open bevolking #bijzondere en interessante cultuur# je voelt je er veilig# lange busreizen moet je er voor over hebben# hoge bergen met sneeuw# prachtige en lekker warme hotels# veel ontmoetingen en gesprekken# een aanrader# een heel ander beeld van Iran.
Gerda Bosch
Gerda Bosch
2020-01-20
Verified
Deze reis was geweldig, goed georganiseerd onder deskundige leiding. Het was een onvergetelijke ervaring.
Marina Snijder
Marina Snijder
2020-01-19
Verified
Iran te zien en te beleven met Persian Bridges is een echte aanrader. De vriendelijkheid van de mensen is geweldig, zoals ook de talrijke bezienswaardigheden van dit land. Mede door de goede begeleiding op deze rondreis blijven deze twee weken voor mij onuitwisbaar in herinnering.
Boelie Boelens
Boelie Boelens
2020-01-18
Verified
Prachtige rond reis meegemaakt super vervoer
Donya Dtenth
Donya Dtenth
2019-05-04

Facebook feed

2 weeks ago

Persian Bridges

#2020 #memories #Iran #shiraz #isfahan #rondreis #business #hoop #2022 #opnieuw #vakantie #hotel #Toer ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Persian Bridges

#Memory #lasttrip #Iran #perspolis #isfahan #shiraz #vakantie #2022 #opnieuw #Assen #groningen #persianbridges#nederland #corona 😷 ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Persian Bridges

#Iran #rondreizen #isfahan #shiraz #busrondreis #view #Perzie #2022 #Programming #persian-bridges#assen #groningen #drenthe #voorbereiding #home #sprookjes #IK #landscapephotography #vakantie #beauty ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Persian Bridges

Unieke groepsrondreis door sprookjesachtig Iran maart 2022.

#PersianBridges #denthe #groningen #museum #rondreis #Assen #emmen #groepsreis #groepsreizen #sideview #silkroad #3opreis #groepsreizenopmaat #busreisen #IK #Teheran #isfahan #shiraz #hamadan #kermanshah #yazd #Persepolis #Iran #FloortjeDessing #nederland #pinkmosque #kashan #lekkereten #irantravel #irannature
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Persian Bridges

Persian Bridges ... See MoreSee Less

View on Facebook

Instagram feed

Copyright 2020 Persian Bridges KVK 71723684 Telefoonnummer 0031-638304249  0098-9120085257